Main Image

Item 1 of 1
 
  • Mavel luchtslanghaspel 20 meter - Mega Serie - Automatisch oprollend - Kunststof15 Bar - Lengte slang: 20M - Ø slang: 10 mm - In: 3/8" bi - Uit: 3/8" bu

Mavel luchtslanghaspel 20 meter - Mega Serie - Automatisch oprollend - Kunststof

15 Bar - Lengte slang: 20M - Ø slang: 10 mm - In: 3/8" bi - Uit: 3/8" bu

Mavel is een van de meest vooruitstrevende bedrijven in Italië op het gebied van slanghaspels. Het continu ontwikkelen van bestaande producten en het uitbrengen van nieuwe producten, is hoe Mavel de klanten in hun behoeften voorziet. Zo heeft Mavel een patent op het zogenoemde slowmotion systeem. Dit zorgt ervoor dat er veiliger gewerkt kan worden en eventuele schade aan de slang voorkomen wordt. Mavel beschikt over een breed scala van slanghaspels die geschikt zijn voor verschillende vloeistoffen.

De Mavel serie Mega is een automatisch oprollende slanghaspel die zowel geschikt is voor lucht als voor water. De slanghaspel is voorzien van een kunststof behuizing en is uitgerust met een zwenkbeugel, dit maakt dat de slanghaspel gemakkelijk in gebruik is. De slanghaspel beschikt over 20 meter 10 mm slang en heeft een maximale werkdruk van 15 bar. De aansluiting voor de toevoer van water is 3/8" binnendraad, en de aansluiting voor de hogedrukslang is 3/8" buitendraad.
€ 265,00 (€ 320,65 incl. BTW)
Artikelnummer
462112
Voorraadstatus
Levertijd ong. 1 week

Specificaties

Lengte20 meter
Diam.10mm
Eenvoudig bestellen
Uitgebreid assortiment
Ruime voorraad
Advies en informatie
Snelle levering
Gerenommeerde merken
Scherpe prijzen
Meedenkend en flexibel