Main Image

Item 1 of 1
 
  • GEKA - Lagedrukpistool24 Bar - Max 25 l/min bij 5 Bar - Max 50°C - 1/2" bi

GEKA - Lagedrukpistool

24 Bar - Max 25 l/min bij 5 Bar - Max 50°C - 1/2" bi

Het GEKA spuitpistool voor lage druk is geschikt voor maximaal 24 bar en 25 l/min. Dit pistool heeft een aansluiting aan de onderzijde van 1/2" binnendraad (18,63mm).

Het GEKA lagedrukpistool kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder het spuiten van water in de voedingsindustrie.

Met een maximale temperatuur van 50°C is dit spuitpistool ideaal voor het reinigen van machines, apparatuur en oppervlakken in de voedingsindustrie. De lage druk zorgt ervoor dat het pistool veilig kan worden gebruikt zonder dat er schade wordt veroorzaakt aan het te reinigen oppervlak. Het GEKA spuitpistool is ook voorzien van een trekker waarmee de straaldikte kan worden geregeld, wat handig is voor gebruikers die verschillende oppervlakken moeten reinigen.

Het 1/2" binnendraad maakt het GEKA spuitpistool compatibel met een breed scala aan slangen en fittingen, waardoor het gemakkelijk kan worden geïntegreerd in bestaande reinigingssystemen. Het spuitpistool heeft een robuuste constructie en is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en corrosie.

Productbladen

dinga_pistool
€ 68,50 (€ 82,89 incl. BTW)
Artikelnummer
100190
Voorraadstatus
Voorraadartikel
Eenvoudig bestellen
Uitgebreid assortiment
Ruime voorraad
Advies en informatie
Snelle levering
Gerenommeerde merken
Scherpe prijzen
Meedenkend en flexibel