Main Image

Item 1 of 2
 
  • GEKA Plus - Lagedrukpistool handgreep en verstelbare straal30 Bar - Max 21 l/min bij 5 Bar - Max 50°C - 1/2" bi
  • GEKA Plus - Lagedrukpistool handgreep en verstelbare straal30 Bar - Max 21 l/min bij 5 Bar - Max 50°C - 1/2" bi

GEKA Plus - Lagedrukpistool handgreep en verstelbare straal

30 Bar - Max 21 l/min bij 5 Bar - Max 50°C - 1/2" bi

Het GEKA Plus spuitpistool (met verstelbare straal) voor lage druk is geschikt voor maximaal 30 bar en 21 l/min. Dit pistool heeft een aansluiting aan de onderzijde van 1/2" binnendraad (18,63mm).

Het GEKA Plus spuitpistool is voorzien van een ergonomische handgreep die zorgt voor een comfortabele grip en een verminderde vermoeidheid van de hand tijdens langdurig gebruik. Dit spuitpistool heeft ook een trekker waarmee de straaldikte kan worden aangepast, zodat gebruikers het spuitpistool kunnen aanpassen aan verschillende toepassingen en oppervlakken.

Met een maximale temperatuur van 50°C is het GEKA Plus spuitpistool ideaal voor het reinigen van apparatuur en oppervlakken in de voedingsindustrie. Dit spuitpistool heeft ook een verstelbare straal, wat betekent dat gebruikers de breedte en kracht van de straal kunnen aanpassen aan de specifieke toepassing.

Het GEKA Plus spuitpistool heeft een 1/2" binnendraad (18,63mm), wat betekent dat het compatibel is met een breed scala aan slangen en fittingen. Dit maakt het eenvoudig te integreren in bestaande reinigingssystemen. Bovendien is dit spuitpistool gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en corrosie, wat betekent dat het een lange levensduur heeft en betrouwbaar is in gebruik.
€ 124,50 (€ 150,65 incl. BTW)
Artikelnummer
100195
Voorraadstatus
Voorraadartikel
Eenvoudig bestellen
Uitgebreid assortiment
Ruime voorraad
Advies en informatie
Snelle levering
Gerenommeerde merken
Scherpe prijzen
Meedenkend en flexibel